Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51574
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКирпіченкова, О. М.-
dc.contributor.authorОболкіна, В. І.-
dc.date.accessioned2024-04-26T08:02:46Z-
dc.date.available2024-04-26T08:02:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКирпіченкова О. М., Оболкіна В. І. Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 55-56.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51574-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_55-56.pdf215.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.