Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51574
Назва: Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре
Автори: Кирпіченкова, О. М.
Оболкіна, В. І.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кирпіченкова О. М., Оболкіна В. І. Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 55-56.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51574
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_55-56.pdf215.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.