Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51574
Title: Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре
Authors: Кирпіченкова, О. М.
Оболкіна, В. І.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кирпіченкова О. М., Оболкіна В. І. Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 55-56.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51574
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_55-56.pdf215.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.