Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020
Назва: Актуальні проблеми технології галузі
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: м'ясні продукти;харчові технології;продукція тваринництва;технологія галузі;м'ясопереробна промисловість;стабілізація забарвлення;консистенція
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Желєва Т. С. Актуальні проблеми технології галузі: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 35 c.
Короткий огляд (реферат): Мета викладення дисципліни «Актуальні проблеми технології галузі» полягає у визначенні рівня розвитку м’ясопереробної промисловості в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок вирішення проблем підприємств галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019.1_pos32.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.