Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020
Title: Актуальні проблеми технології галузі
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: м'ясні продукти;харчові технології;продукція тваринництва;технологія галузі;м'ясопереробна промисловість;стабілізація забарвлення;консистенція
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Желєва Т. С. Актуальні проблеми технології галузі: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 35 c.
Abstract: Мета викладення дисципліни «Актуальні проблеми технології галузі» полягає у визначенні рівня розвитку м’ясопереробної промисловості в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок вирішення проблем підприємств галузі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019.1_pos32.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.