Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020
Название: Актуальні проблеми технології галузі
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: м'ясні продукти;харчові технології;продукція тваринництва;технологія галузі;м'ясопереробна промисловість;стабілізація забарвлення;консистенція
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Янчева М. О., Желєва Т. С. Актуальні проблеми технології галузі: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 35 c.
Краткий осмотр (реферат): Мета викладення дисципліни «Актуальні проблеми технології галузі» полягає у визначенні рівня розвитку м’ясопереробної промисловості в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок вирішення проблем підприємств галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2019.1_pos32.pdf1.06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.