Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-08-16T19:46:32Z-
dc.date.available2022-08-16T19:46:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Желєва Т. С. Актуальні проблеми технології галузі: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 35 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020-
dc.description.abstractМета викладення дисципліни «Актуальні проблеми технології галузі» полягає у визначенні рівня розвитку м’ясопереробної промисловості в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок вирішення проблем підприємств галузі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectм'ясні продуктиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectпродукція тваринництваuk_UA
dc.subjectтехнологія галузіuk_UA
dc.subjectм'ясопереробна промисловістьuk_UA
dc.subjectстабілізація забарвленняuk_UA
dc.subjectконсистенціяuk_UA
dc.titleАктуальні проблеми технології галузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019.1_pos32.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.