Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48933
Назва: Особливості організації харчування глядачів на спортивних змаганнях
Автори: Бєлова, П. С.
Лавроненко, К. Г.
Науковий керівник : Полстяна, Н. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бєлова П. С., Лавроненко К. Г. Особливості організації харчування глядачів на спортивних змаганнях. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Полстяна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 328.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48933
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_328-328.pdf131.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.