Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48933
Название: Особливості організації харчування глядачів на спортивних змаганнях
Авторы: Бєлова, П. С.
Лавроненко, К. Г.
Научный руководитель: Полстяна, Н. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бєлова П. С., Лавроненко К. Г. Особливості організації харчування глядачів на спортивних змаганнях. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Полстяна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 328.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48933
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_328-328.pdf131.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.