Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878
Назва: | Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання |
Автори: | Бачинська, Я. О. Непочатих, Т. А. |
Ключові слова: | математичне моделювання;галетне печиво;гарбузовий шрот;споживчі властивості |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 328-335. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено використання математичного моделювання для розробки
науково обґрунтованої технології виробництва галетного печива з
підвищеною біологічною цінністю за рахунок використання гарбузового
шроту. The work deals with mathematic modeling scientifically grounded production technology of preparation cookies of higher quality using extraction cake. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_54.pdf | 262.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.