Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878
Название: Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання
Авторы: Бачинська, Я. О.
Непочатих, Т. А.
Ключевые слова: математичне моделювання;галетне печиво;гарбузовий шрот;споживчі властивості
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 328-335.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено використання математичного моделювання для розробки науково обґрунтованої технології виробництва галетного печива з підвищеною біологічною цінністю за рахунок використання гарбузового шроту.
The work deals with mathematic modeling scientifically grounded production technology of preparation cookies of higher quality using extraction cake.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_54.pdf262.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.