Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБачинська, Я. О.-
dc.contributor.authorНепочатих, Т. А.-
dc.date.accessioned2022-08-14T15:23:45Z-
dc.date.available2022-08-14T15:23:45Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБачинська Я. О., Непочатих Т. А. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 328-335.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878-
dc.description.abstractДосліджено використання математичного моделювання для розробки науково обґрунтованої технології виробництва галетного печива з підвищеною біологічною цінністю за рахунок використання гарбузового шроту.uk_UA
dc.description.abstractThe work deals with mathematic modeling scientifically grounded production technology of preparation cookies of higher quality using extraction cake.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.subjectгалетне печивоuk_UA
dc.subjectгарбузовий шротuk_UA
dc.subjectспоживчі властивостіuk_UA
dc.titleФормування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделюванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_54.pdf262.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.