Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бачинська, Я. О. | - |
dc.contributor.author | Непочатих, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T15:23:45Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T15:23:45Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 328-335. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878 | - |
dc.description.abstract | Досліджено використання математичного моделювання для розробки науково обґрунтованої технології виробництва галетного печива з підвищеною біологічною цінністю за рахунок використання гарбузового шроту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The work deals with mathematic modeling scientifically grounded production technology of preparation cookies of higher quality using extraction cake. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | математичне моделювання | uk_UA |
dc.subject | галетне печиво | uk_UA |
dc.subject | гарбузовий шрот | uk_UA |
dc.subject | споживчі властивості | uk_UA |
dc.title | Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_54.pdf | 262.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.