Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878
Title: | Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання |
Authors: | Бачинська, Я. О. Непочатих, Т. А. |
Keywords: | математичне моделювання;галетне печиво;гарбузовий шрот;споживчі властивості |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 328-335. |
Abstract: | Досліджено використання математичного моделювання для розробки
науково обґрунтованої технології виробництва галетного печива з
підвищеною біологічною цінністю за рахунок використання гарбузового
шроту. The work deals with mathematic modeling scientifically grounded production technology of preparation cookies of higher quality using extraction cake. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_54.pdf | 262.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.