Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863
Назва: Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
Автори: Гніцевич, В. А.
Левіт, І. Б.
Чехова, Н. С.
Ключові слова: м’ясні фарші;напівфабрикати;печериці;насіння гарбуза
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гніцевич В. А., Левіт І. Б., Чехова Н. С. Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 247-253.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень структурно-механічних характеристик м’ясних фаршів із додаванням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза.
The paper presents the results of studies of structural and mechanical characteristics of minsed meat with the addition of semi-finished product based on mushroom and pumpkin seeds.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_40.pdf359.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.