Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863
Title: Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
Authors: Гніцевич, В. А.
Левіт, І. Б.
Чехова, Н. С.
Keywords: м’ясні фарші;напівфабрикати;печериці;насіння гарбуза
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гніцевич В. А., Левіт І. Б., Чехова Н. С. Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 247-253.
Abstract: Наведено результати досліджень структурно-механічних характеристик м’ясних фаршів із додаванням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза.
The paper presents the results of studies of structural and mechanical characteristics of minsed meat with the addition of semi-finished product based on mushroom and pumpkin seeds.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_40.pdf359.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.