Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гніцевич, В. А. | - |
dc.contributor.author | Левіт, І. Б. | - |
dc.contributor.author | Чехова, Н. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T12:37:59Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T12:37:59Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Гніцевич В. А., Левіт І. Б., Чехова Н. С. Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 247-253. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень структурно-механічних характеристик м’ясних фаршів із додаванням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза. | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper presents the results of studies of structural and mechanical characteristics of minsed meat with the addition of semi-finished product based on mushroom and pumpkin seeds. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясні фарші | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | печериці | uk_UA |
dc.subject | насіння гарбуза | uk_UA |
dc.title | Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_40.pdf | 359.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.