Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГніцевич, В. А.-
dc.contributor.authorЛевіт, І. Б.-
dc.contributor.authorЧехова, Н. С.-
dc.date.accessioned2022-08-14T12:37:59Z-
dc.date.available2022-08-14T12:37:59Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationГніцевич В. А., Левіт І. Б., Чехова Н. С. Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 247-253.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень структурно-механічних характеристик м’ясних фаршів із додаванням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза.uk_UA
dc.description.abstractThe paper presents the results of studies of structural and mechanical characteristics of minsed meat with the addition of semi-finished product based on mushroom and pumpkin seeds.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясні фаршіuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпечериціuk_UA
dc.subjectнасіння гарбузаuk_UA
dc.titleСтруктурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбузаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_40.pdf359.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.