Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863
Название: Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
Авторы: Гніцевич, В. А.
Левіт, І. Б.
Чехова, Н. С.
Ключевые слова: м’ясні фарші;напівфабрикати;печериці;насіння гарбуза
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гніцевич В. А., Левіт І. Б., Чехова Н. С. Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 247-253.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень структурно-механічних характеристик м’ясних фаршів із додаванням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза.
The paper presents the results of studies of structural and mechanical characteristics of minsed meat with the addition of semi-finished product based on mushroom and pumpkin seeds.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4863
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_40.pdf359.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.