Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4786
Назва: Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба
Автори: Луньова, О. С.
Дьяков, О. Г.
Торяник, О. І.
Ключові слова: зберігання хліба;олія соняшникова;безбілковий хліб
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Луньова О. С., Дьяков О. Г., Торяник О. І. Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 196-204.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто суть процесів, які протікають під час зберігання хліба. Досліджено вплив олії соняшникової на зміну показників свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба.
The essence of the storage process of the bread is considered. The influence of the sunflower oil on the freshness changes of the dietary non protein bread is reseached.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4786
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_32.pdf266.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.