Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4786
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛуньова, О. С.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.date.accessioned2022-08-12T14:25:14Z-
dc.date.available2022-08-12T14:25:14Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛуньова О. С., Дьяков О. Г., Торяник О. І. Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 196-204.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4786-
dc.description.abstractРозглянуто суть процесів, які протікають під час зберігання хліба. Досліджено вплив олії соняшникової на зміну показників свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба.uk_UA
dc.description.abstractThe essence of the storage process of the bread is considered. The influence of the sunflower oil on the freshness changes of the dietary non protein bread is reseached.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзберігання хлібаuk_UA
dc.subjectолія соняшниковаuk_UA
dc.subjectбезбілковий хлібuk_UA
dc.titleДослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_32.pdf266.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.