Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4786
Название: Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба
Авторы: Луньова, О. С.
Дьяков, О. Г.
Торяник, О. І.
Ключевые слова: зберігання хліба;олія соняшникова;безбілковий хліб
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Луньова О. С., Дьяков О. Г., Торяник О. І. Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 196-204.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто суть процесів, які протікають під час зберігання хліба. Досліджено вплив олії соняшникової на зміну показників свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба.
The essence of the storage process of the bread is considered. The influence of the sunflower oil on the freshness changes of the dietary non protein bread is reseached.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4786
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_32.pdf266.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.