Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4786
Title: Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба
Authors: Луньова, О. С.
Дьяков, О. Г.
Торяник, О. І.
Keywords: зберігання хліба;олія соняшникова;безбілковий хліб
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Луньова О. С., Дьяков О. Г., Торяник О. І. Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 196-204.
Abstract: Розглянуто суть процесів, які протікають під час зберігання хліба. Досліджено вплив олії соняшникової на зміну показників свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба.
The essence of the storage process of the bread is considered. The influence of the sunflower oil on the freshness changes of the dietary non protein bread is reseached.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4786
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_32.pdf266.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.