Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 111-120 of 132 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза в технології житньо-пшеничного хлібаЄвлаш, В. В.; Цихановська, І. В.; Антоненко, І. В.
2023Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністюОлійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.; Білаш, Б. Г.; Бабай, Д. О.
2023Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукумуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Бабаєв, С. О.
2023Вплив порошку плодів шипшини на якість хліба з пророщеного зерна пшениціОлійник, С. Г.; Глущенко, В. В.
2023Сучасні тенденції якості та безпечності продуктів дитячого харчуванняМітіна, Н. Б.; Мінаєва, М. В.
2023Методи ідентифікації алкогольних напоїв на основі технології BlockchainПак, А. В.; Літвінчик, С. В.
2023Аналіз методів виготовлення безлактозної продукціїМітіна, Н. Б.; Донська, Д. Д.
2023Оцінка безпечності склаєних кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Котляр, М. О.
2023Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої рибиЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Князев, Є. І.; Кравцова, А. М.
2023Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробівГавриш, Т. В.; Капустьян, Д. М.