Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 131-140 of 169 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під ча термопластичного екструдуванняФоміна, І. М.; Азарян, Ю. Б.; Маліков, К. С.
2023Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. В.; Головешко, О. С.; Маліков, К. С.
2023Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауніПілюгіна, І. С.; Шаповалова, А. Г.
2024Побічні продукти сокового виробництва – перспективна сировина для змішаних напоївЛапицька, Н. В.; Білобородько, А. С.
2024Створення нових видів томатних соусів із використанням місцевої сировиниДущак, О. В.; Бічашвілі, А. Д.
2024Здобне печиво з гелем із насіння чіа та порошком хурмиДорохович, В. В.; Бозняк, А. А.
2024Modern cosmetology and the use of tomato oil extract in anti-aging and moisturizing skin careKizatova, M. Zh.; Beknazar, R. R.
2024The development of gluten-free flour blendsKizatova, M. Zh.; Anara, M. M.
2024Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберіганняГавриш, Т. В.; Букін, А. Ю.
2024Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівГавриш, Т. В.; Василенко, М. В.