Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 131-140 of 169 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
11
12
13
14
15
16
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під ча термопластичного екструдування
Фоміна, І. М.
;
Азарян, Ю. Б.
;
Маліков, К. С.
2023
Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів
Фоміна, І. В.
;
Головешко, О. С.
;
Маліков, К. С.
2023
Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауні
Пілюгіна, І. С.
;
Шаповалова, А. Г.
2024
Побічні продукти сокового виробництва – перспективна сировина для змішаних напоїв
Лапицька, Н. В.
;
Білобородько, А. С.
2024
Створення нових видів томатних соусів із використанням місцевої сировини
Дущак, О. В.
;
Бічашвілі, А. Д.
2024
Здобне печиво з гелем із насіння чіа та порошком хурми
Дорохович, В. В.
;
Бозняк, А. А.
2024
Modern cosmetology and the use of tomato oil extract in anti-aging and moisturizing skin care
Kizatova, M. Zh.
;
Beknazar, R. R.
2024
The development of gluten-free flour blends
Kizatova, M. Zh.
;
Anara, M. M.
2024
Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберігання
Гавриш, Т. В.
;
Букін, А. Ю.
2024
Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Гавриш, Т. В.
;
Василенко, М. В.
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true