Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 131-140 of 286 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. В.; Головешко, О. С.; Маліков, К. С.
2023Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауніПілюгіна, І. С.; Шаповалова, А. Г.
2024Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберіганняГавриш, Т. В.; Букін, А. Ю.
2024Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівГавриш, Т. В.; Василенко, М. В.
2024Наукові підходи до використання цукрозамінників у технології діабетичного печиваСамохвалова, О. В.; Букбантаєва, А. М.
2024Дослідження ефективності псиліуму як натурального поліпшувача у хлібопеченніГавриш, Т. В.; Бутенко, Є. В.
2024Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробівКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Буштаков, І. С.
2024Удосконалення технології морозива з використанням ферментативної сировиниБондаренко, С. Ю.