Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 131-140 of 286 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
11
12
13
14
15
16
17
...
29
next
Collection hits:
Collection Name
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів
Фоміна, І. В.
;
Головешко, О. С.
;
Маліков, К. С.
2023
Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауні
Пілюгіна, І. С.
;
Шаповалова, А. Г.
2024
Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберігання
Гавриш, Т. В.
;
Букін, А. Ю.
2024
Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Гавриш, Т. В.
;
Василенко, М. В.
2024
Наукові підходи до використання цукрозамінників у технології діабетичного печива
Самохвалова, О. В.
;
Букбантаєва, А. М.
2024
Дослідження ефективності псиліуму як натурального поліпшувача у хлібопеченні
Гавриш, Т. В.
;
Бутенко, Є. В.
2024
Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробів
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Буштаков, І. С.
2024
Удосконалення технології морозива з використанням ферментативної сировини
Бондаренко, С. Ю.
Discover
Author
6
Маліков, К. С.
5
Кравчук, Д. О.
4
Голобородова, Ю. В.
4
Ребрик, К. В.
4
Церковний, В. В.
3
Білаш, Б. Г.
3
Савченко, Д. В.
3
Хижняк, М. Ю.
3
Чмуль, Н. А.
2
Бабаєв, С. О.
.
next >
Date issued
152
2024
132
2023
Has File(s)
284
true