Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47183
Назва: | Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої |
Інші назви: | Исследование жирокислотного состава семги охлажденой Study of fatty acid composition of the chilled salmon |
Автори: | Хацкевич, Ю. М. Черевичина, Н. І. Марченко, О. Д. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Хацкевич Ю. М., Черевичина Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено жирно кислотний склад сьомги охолодженої, що вирощується промислово в Норвегії. Исследован жирно кислотный состав семги охлажденной, выращеной промышленным способом в Норвегии. Studied the fatty acid composition of chilled salmon, grown industrially in Norway. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_22.pdf | 249.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.