Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47183
Назва: Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої
Інші назви: Исследование жирокислотного состава семги охлажденой
Study of fatty acid composition of the chilled salmon
Автори: Хацкевич, Ю. М.
Черевичина, Н. І.
Марченко, О. Д.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Хацкевич Ю. М., Черевичина Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Короткий огляд (реферат): Досліджено жирно кислотний склад сьомги охолодженої, що вирощується промислово в Норвегії.
Исследован жирно кислотный состав семги охлажденной, выращеной промышленным способом в Норвегии.
Studied the fatty acid composition of chilled salmon, grown industrially in Norway.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183
Розташовується у зібраннях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_140_2013_22.pdf249.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.