Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47183
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хацкевич, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Черевичина, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Марченко, О. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-10T15:02:34Z | - |
dc.date.available | 2024-02-10T15:02:34Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Хацкевич Ю. М., Черевичина Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183 | - |
dc.description.abstract | Досліджено жирно кислотний склад сьомги охолодженої, що вирощується промислово в Норвегії. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследован жирно кислотный состав семги охлажденной, выращеной промышленным способом в Норвегии. | uk_UA |
dc.description.abstract | Studied the fatty acid composition of chilled salmon, grown industrially in Norway. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 | - |
dc.title | Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование жирокислотного состава семги охлажденой | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of fatty acid composition of the chilled salmon | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_22.pdf | 249.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.