Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47183
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХацкевич, Ю. М.-
dc.contributor.authorЧеревичина, Н. І.-
dc.contributor.authorМарченко, О. Д.-
dc.date.accessioned2024-02-10T15:02:34Z-
dc.date.available2024-02-10T15:02:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХацкевич Ю. М., Черевичина Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183-
dc.description.abstractДосліджено жирно кислотний склад сьомги охолодженої, що вирощується промислово в Норвегії.uk_UA
dc.description.abstractИсследован жирно кислотный состав семги охлажденной, выращеной промышленным способом в Норвегии.uk_UA
dc.description.abstractStudied the fatty acid composition of chilled salmon, grown industrially in Norway.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140-
dc.titleДослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженоїuk_UA
dc.title.alternativeИсследование жирокислотного состава семги охлажденойuk_UA
dc.title.alternativeStudy of fatty acid composition of the chilled salmonuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_22.pdf249.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.