Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183
Название: | Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої |
Другие названия: | Исследование жирокислотного состава семги охлажденой Study of fatty acid composition of the chilled salmon |
Авторы: | Хацкевич, Ю. М. Черевичина, Н. І. Марченко, О. Д. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Хацкевич Ю. М., Черевичина Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140 |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено жирно кислотний склад сьомги охолодженої, що вирощується промислово в Норвегії. Исследован жирно кислотный состав семги охлажденной, выращеной промышленным способом в Норвегии. Studied the fatty acid composition of chilled salmon, grown industrially in Norway. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_140_2013_22.pdf | 249.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.