Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183
Название: Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої
Другие названия: Исследование жирокислотного состава семги охлажденой
Study of fatty acid composition of the chilled salmon
Авторы: Хацкевич, Ю. М.
Черевичина, Н. І.
Марченко, О. Д.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Хацкевич Ю. М., Черевичина Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Краткий осмотр (реферат): Досліджено жирно кислотний склад сьомги охолодженої, що вирощується промислово в Норвегії.
Исследован жирно кислотный состав семги охлажденной, выращеной промышленным способом в Норвегии.
Studied the fatty acid composition of chilled salmon, grown industrially in Norway.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183
Располагается в коллекциях:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_140_2013_22.pdf249.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.