Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183
Title: Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої
Other Titles: Исследование жирокислотного состава семги охлажденой
Study of fatty acid composition of the chilled salmon
Authors: Хацкевич, Ю. М.
Черевичина, Н. І.
Марченко, О. Д.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Хацкевич Ю. М., Черевичина Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Abstract: Досліджено жирно кислотний склад сьомги охолодженої, що вирощується промислово в Норвегії.
Исследован жирно кислотный состав семги охлажденной, выращеной промышленным способом в Норвегии.
Studied the fatty acid composition of chilled salmon, grown industrially in Norway.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47183
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_22.pdf249.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.