Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Назва: Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса
Автори: Черевко, О. І.
Скрипник, В. О.
Ключові слова: жарення м’яса;енерговитрати;кондуктивне жарення м’яса
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Скрипник В. О. Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 90-100.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання оцінки енергетичної ефективності і напрямків зниження енерговитрат апаратів кондуктивного жарення м’яса.
The problem of estimation of energy efficiency and reducing energy consumption trends apparatus frying meat on-the-spot.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_16.pdf231.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.