Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Title: | Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса |
Authors: | Черевко, О. І. Скрипник, В. О. |
Keywords: | жарення м’яса;енерговитрати;кондуктивне жарення м’яса |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черевко О. І., Скрипник В. О. Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 90-100. |
Abstract: | Розглянуто питання оцінки енергетичної ефективності і напрямків
зниження енерговитрат апаратів кондуктивного жарення м’яса. The problem of estimation of energy efficiency and reducing energy consumption trends apparatus frying meat on-the-spot. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_16.pdf | 231.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.