Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Скрипник, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-11T15:23:50Z | - |
dc.date.available | 2022-08-11T15:23:50Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Скрипник В. О. Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 90-100. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання оцінки енергетичної ефективності і напрямків зниження енерговитрат апаратів кондуктивного жарення м’яса. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problem of estimation of energy efficiency and reducing energy consumption trends apparatus frying meat on-the-spot. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | жарення м’яса | uk_UA |
dc.subject | енерговитрати | uk_UA |
dc.subject | кондуктивне жарення м’яса | uk_UA |
dc.title | Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_16.pdf | 231.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.