Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorСкрипник, В. О.-
dc.date.accessioned2022-08-11T15:23:50Z-
dc.date.available2022-08-11T15:23:50Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Скрипник В. О. Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 90-100.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697-
dc.description.abstractРозглянуто питання оцінки енергетичної ефективності і напрямків зниження енерговитрат апаратів кондуктивного жарення м’яса.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of estimation of energy efficiency and reducing energy consumption trends apparatus frying meat on-the-spot.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectжарення м’ясаuk_UA
dc.subjectенерговитратиuk_UA
dc.subjectкондуктивне жарення м’ясаuk_UA
dc.titleЕнергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_16.pdf231.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.