Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Название: Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса
Авторы: Черевко, О. І.
Скрипник, В. О.
Ключевые слова: жарення м’яса;енерговитрати;кондуктивне жарення м’яса
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Скрипник В. О. Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 90-100.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання оцінки енергетичної ефективності і напрямків зниження енерговитрат апаратів кондуктивного жарення м’яса.
The problem of estimation of energy efficiency and reducing energy consumption trends apparatus frying meat on-the-spot.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_16.pdf231.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.