Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Название: | Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса |
Авторы: | Черевко, О. І. Скрипник, В. О. |
Ключевые слова: | жарення м’яса;енерговитрати;кондуктивне жарення м’яса |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черевко О. І., Скрипник В. О. Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 90-100. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання оцінки енергетичної ефективності і напрямків
зниження енерговитрат апаратів кондуктивного жарення м’яса. The problem of estimation of energy efficiency and reducing energy consumption trends apparatus frying meat on-the-spot. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_16.pdf | 231.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.