Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Title: Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса
Authors: Черевко, О. І.
Скрипник, В. О.
Keywords: жарення м’яса;енерговитрати;кондуктивне жарення м’яса
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Скрипник В. О. Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 90-100.
Abstract: Розглянуто питання оцінки енергетичної ефективності і напрямків зниження енерговитрат апаратів кондуктивного жарення м’яса.
The problem of estimation of energy efficiency and reducing energy consumption trends apparatus frying meat on-the-spot.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4697
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_16.pdf231.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.