Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46884
Назва: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: методичні вказівки зі спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» |
Автори: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Артамонова, Майя Володимирівна Болховітіна, Олена Іванівна |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків : б. в. |
Бібліографічний опис: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: методичні вказ. до виконання кваліф. роботи здобув. другого (магістер.) рівня вищої освіти галузі знань 18 «Виробництво і технологія» спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; уклад.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків : б. в., 2023. 39 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення кваліфікаційної роботи та представлення її до захисту в екзаменаційній комісії. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46884 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_KR_Mahistr_181_2023.pdf | 782.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.