Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46884
Название: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: методичні вказівки зі спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
Авторы: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків : б. в.
Библиографическое описание: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: методичні вказ. до виконання кваліф. роботи здобув. другого (магістер.) рівня вищої освіти галузі знань 18 «Виробництво і технологія» спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; уклад.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків : б. в., 2023. 39 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення кваліфікаційної роботи та представлення її до захисту в екзаменаційній комісії. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46884
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_KR_Mahistr_181_2023.pdf782.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.