Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46884
Title: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: методичні вказівки зі спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків : б. в.
Citation: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: методичні вказ. до виконання кваліф. роботи здобув. другого (магістер.) рівня вищої освіти галузі знань 18 «Виробництво і технологія» спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; уклад.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків : б. в., 2023. 39 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення кваліфікаційної роботи та представлення її до захисту в екзаменаційній комісії. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46884
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KR_Mahistr_181_2023.pdf782.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.