Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46884
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2024-02-05T09:42:51Z-
dc.date.available2024-02-05T09:42:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: методичні вказ. до виконання кваліф. роботи здобув. другого (магістер.) рівня вищої освіти галузі знань 18 «Виробництво і технологія» спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; уклад.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків : б. в., 2023. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46884-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення кваліфікаційної роботи та представлення її до захисту в екзаменаційній комісії. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : б. в.uk_UA
dc.titleКваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: методичні вказівки зі спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KR_Mahistr_181_2023.pdf782.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.