Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557
Назва: | Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості |
Автори: | Круль, В. О. |
Ключові слова: | ріпак;харчова промисловість;продукти переробки ріпаку |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 375-382. |
Короткий огляд (реферат): | За результатами аналізу літературних джерел і власних досліджень
показано перспективність використання ріпаку та продуктів його переробки
в харчовій промисловості. According to the analysis of literary sources and our own research shows the promise of canola and its products in the food industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_59.pdf | 273.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.