Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКруль, В. О.-
dc.date.accessioned2022-08-09T14:20:31Z-
dc.date.available2022-08-09T14:20:31Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКруль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 375-382.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557-
dc.description.abstractЗа результатами аналізу літературних джерел і власних досліджень показано перспективність використання ріпаку та продуктів його переробки в харчовій промисловості.uk_UA
dc.description.abstractAccording to the analysis of literary sources and our own research shows the promise of canola and its products in the food industry.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectріпакuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectпродукти переробки ріпакуuk_UA
dc.titleАналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_59.pdf273.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.