Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Круль, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T14:20:31Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T14:20:31Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 375-382. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557 | - |
dc.description.abstract | За результатами аналізу літературних джерел і власних досліджень показано перспективність використання ріпаку та продуктів його переробки в харчовій промисловості. | uk_UA |
dc.description.abstract | According to the analysis of literary sources and our own research shows the promise of canola and its products in the food industry. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ріпак | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | продукти переробки ріпаку | uk_UA |
dc.title | Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_59.pdf | 273.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.