Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557
Название: Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості
Авторы: Круль, В. О.
Ключевые слова: ріпак;харчова промисловість;продукти переробки ріпаку
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 375-382.
Краткий осмотр (реферат): За результатами аналізу літературних джерел і власних досліджень показано перспективність використання ріпаку та продуктів його переробки в харчовій промисловості.
According to the analysis of literary sources and our own research shows the promise of canola and its products in the food industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_59.pdf273.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.