Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557
Название: | Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості |
Авторы: | Круль, В. О. |
Ключевые слова: | ріпак;харчова промисловість;продукти переробки ріпаку |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 375-382. |
Краткий осмотр (реферат): | За результатами аналізу літературних джерел і власних досліджень
показано перспективність використання ріпаку та продуктів його переробки
в харчовій промисловості. According to the analysis of literary sources and our own research shows the promise of canola and its products in the food industry. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_59.pdf | 273.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.