Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557
Title: Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості
Authors: Круль, В. О.
Keywords: ріпак;харчова промисловість;продукти переробки ріпаку
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 375-382.
Abstract: За результатами аналізу літературних джерел і власних досліджень показано перспективність використання ріпаку та продуктів його переробки в харчовій промисловості.
According to the analysis of literary sources and our own research shows the promise of canola and its products in the food industry.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_59.pdf273.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.