Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557
Title: | Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості |
Authors: | Круль, В. О. |
Keywords: | ріпак;харчова промисловість;продукти переробки ріпаку |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 375-382. |
Abstract: | За результатами аналізу літературних джерел і власних досліджень
показано перспективність використання ріпаку та продуктів його переробки
в харчовій промисловості. According to the analysis of literary sources and our own research shows the promise of canola and its products in the food industry. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4557 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_59.pdf | 273.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.