Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Назва: | Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи |
Автори: | Богомолов, О. В. Гурський, П. В. Іващенко, С. Г. Денисенко, С. А. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Технологія борошномельного виробництва». В даній роботі розглядаються основні методивизначення якості борошна, прилади, матеріали. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_LR_Vyznachennya yakosti boroshna_23.pdf | 342.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.