Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Назва: Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи
Автори: Богомолов, О. В.
Гурський, П. В.
Іващенко, С. Г.
Денисенко, С. А.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Технологія борошномельного виробництва». В даній роботі розглядаються основні методивизначення якості борошна, прилади, матеріали. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_LR_Vyznachennya yakosti boroshna_23.pdf342.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.