Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Название: Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи
Авторы: Богомолов, О. В.
Гурський, П. В.
Іващенко, С. Г.
Денисенко, С. А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Технологія борошномельного виробництва». В даній роботі розглядаються основні методивизначення якості борошна, прилади, матеріали. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_LR_Vyznachennya yakosti boroshna_23.pdf342.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.