Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Название: | Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи |
Авторы: | Богомолов, О. В. Гурський, П. В. Іващенко, С. Г. Денисенко, С. А. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Технологія борошномельного виробництва». В даній роботі розглядаються основні методивизначення якості борошна, прилади, матеріали. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_LR_Vyznachennya yakosti boroshna_23.pdf | 342.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.