Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Title: Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи
Authors: Богомолов, О. В.
Гурський, П. В.
Іващенко, С. Г.
Денисенко, С. А.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Технологія борошномельного виробництва». В даній роботі розглядаються основні методивизначення якості борошна, прилади, матеріали. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_LR_Vyznachennya yakosti boroshna_23.pdf342.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.