Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богомолов, О. В. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Іващенко, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Денисенко, С. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-15T11:55:48Z | - |
dc.date.available | 2024-01-15T11:55:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45459 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Технологія борошномельного виробництва». В даній роботі розглядаються основні методивизначення якості борошна, прилади, матеріали. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Визначення якості борошна: метод. реком. та завдання для виконання лаб. роботи | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_LR_Vyznachennya yakosti boroshna_23.pdf | 342.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.