Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4528
Назва: Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії
Автори: Тележенко, Л. М.
Біленька, І. Р.
Буланша, Н. А.
Ключові слова: топінамбур;ферментація;продукти харчування;продукти спрямованої дії
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Тележенко Л. М., Біленька І. Р., Буланша Н. А. Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 296-301.
Короткий огляд (реферат): Досліджено хімічний склад двох сортів топінамбура. Установлено, що для ферментації краще використовувати бульби сорту Інтерес. Розроблено технологію виробництва ферментованих бульб топінамбура та їх використання для отримання продуктів спрямованої дії.
The chemical composition of two varieties of artichoke. Found that fermentation is better to use the tubers of the variety of interests. The technology of fermented artichoke tubers and their use for products directed action.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4528
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_47.pdf292.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.