Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4528
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тележенко, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Біленька, І. Р. | - |
dc.contributor.author | Буланша, Н. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T12:01:24Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T12:01:24Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Тележенко Л. М., Біленька І. Р., Буланша Н. А. Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 296-301. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4528 | - |
dc.description.abstract | Досліджено хімічний склад двох сортів топінамбура. Установлено, що для ферментації краще використовувати бульби сорту Інтерес. Розроблено технологію виробництва ферментованих бульб топінамбура та їх використання для отримання продуктів спрямованої дії. | uk_UA |
dc.description.abstract | The chemical composition of two varieties of artichoke. Found that fermentation is better to use the tubers of the variety of interests. The technology of fermented artichoke tubers and their use for products directed action. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | топінамбур | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | продукти спрямованої дії | uk_UA |
dc.title | Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_47.pdf | 292.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.