Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4528
Title: Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії
Authors: Тележенко, Л. М.
Біленька, І. Р.
Буланша, Н. А.
Keywords: топінамбур;ферментація;продукти харчування;продукти спрямованої дії
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Тележенко Л. М., Біленька І. Р., Буланша Н. А. Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 296-301.
Abstract: Досліджено хімічний склад двох сортів топінамбура. Установлено, що для ферментації краще використовувати бульби сорту Інтерес. Розроблено технологію виробництва ферментованих бульб топінамбура та їх використання для отримання продуктів спрямованої дії.
The chemical composition of two varieties of artichoke. Found that fermentation is better to use the tubers of the variety of interests. The technology of fermented artichoke tubers and their use for products directed action.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4528
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_47.pdf292.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.