Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45152
Назва: Управління персоналом торговельного підприємств а: проблеми та їх вирішення
Автори: Верменик, А. С.
Науковий керівник : Безгінова, Л. І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Верменик А. С. Планування та управління програмами науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Безгінова Л. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 280.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45152
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_280-280.pdf154.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.