Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45152
Название: Управління персоналом торговельного підприємств а: проблеми та їх вирішення
Авторы: Верменик, А. С.
Научный руководитель: Безгінова, Л. І.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Верменик А. С. Планування та управління програмами науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Безгінова Л. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 280.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45152
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_280-280.pdf154.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.