Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45150
Title: Оцінка персоналу: сучасні методи, принципи та завдання
Authors: Білоус, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Овчаренко, Ю. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Білоус В. О. Оцінка персоналу: сучасні методи, принципи та завдання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Овчаренко Ю. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 278.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45150
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_278-278.pdf154.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.